seo.jpg

Οι 5 σημαντικές συμβουλές SEO για μικρά sites

Για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις όταν αναφέρουμε για μικρά site και μεγάλα, η διαφορά τους έγκειται στο γεγονός ότι τα μεγάλα site όπως πχ αυτό του Tripadvisor δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με κάποιο μικρό όπως ένα ξενοδοχείο στα Γιάννενα. Σε αυτό το άρθρο θα δώσουμε τις 6 πιο σημαντικές συμβουλές που θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι έχουν μικρά site.

1. Δημιουργήστε Λογαριασμό Places σε όλες τις Μηχανές Αναζήτησης

Μια πολύ απλή μέθοδος για να μπορούν να σας βρίσκουν ακόμα πιο εύκολα είναι να δημιουργήσετε στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης λογαριασμό Places. Οι 3 μηχανές που θα βρείτε και σας το παρέχουν είναι:

  • Google
  • Bing
  • Yahoo

Το μόνο που θα πρέπει εσείς να κάνετε εκεί είναι να βάλετε τα στοιχεία σας, το τηλέφωνο, την διεύθυνση και τις ώρες λειτουργίας. Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια πάνω σε αυτό το θέμα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

2. Βελτιστοποιήστε όλες τις σελίδες του Site σας

Εδώ θα πρέπει να έχετε πάντα καλό περιεχόμενο σε κάθε σελίδα του site σας αλλά και να ακολουθείτε κατά γράμμα τον τρόπο που θα πρέπει να στήνετε μια σελίδα αναφορικά με τις εικόνες, πληροφορίες και υπηρεσίες που προσφέρετε.
Στο βήμα αυτό θα πρέπει να έχετε ξεκαθαρίσει τις λέξεις κλειδιά που θα έχει η κάθε σελίδα, τις φωτογραφίες που θα βάζετε και γενικότερα το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι σωστά κατηγοριοποιημένο.

3. Ενημερώστε σωστά

Η πληροφορία που θα βάζετε μέσα στην ιστοσελίδα ή στις σελίδες σας θα πρέπει να είναι σωστή και πάνω από όλα χρήσιμη για αυτόν που θα την διαβάσει. Επίσης σε κάθε Ιστοσελίδα υπάρχει και το About Us ή η Επικοινωνία. Εκεί θα πρέπει να έχετε όσο περισσότερη πληροφόρηση γύρω από το προφίλ σας αλλά και τους τρόπους που κάποιος θα μπορέσει να σας βρει με σκοπό την επικοινωνία.

4. Δημιουργήσετε Ανασκοπήσεις

Αν έχετε μια ιστοσελίδα και αναφέρετε στον τουρισμό "σπρώξτε" τους πελάτες σας να γράψουν ανασκοπήσεις σε μεγάλα site γύρω από την επιχείρηση σας. Όλες οι μηχανές αναζήτησης λατρεύουν να υπάρχουν παντού ανασκοπήσεις μιας και έτσι μπορούμε να βρούμε θετικά ή αρνητικά στοιχεία σε κάποια υπηρεσία ή προϊόν πριν προχωρήσουμε στην αγορά του.

5. Τοποθετήστε ποιοτικές φωτογραφίες

Αν υπάρχει κάτι που αρέσει σε όλους τους Έλληνες χρήστες είναι οι φωτογραφίες. Για αυτό το λόγο οι φωτογραφίες που θα βάζετε στην Αρχική σας σελίδα ή και στις υπόλοιπές θα πρέπει να είναι ποιοτικές και να χαρακτηρίζονται από όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θέλουν οι μηχανές αναζήτησης.

Το αναφέρουμε αυτό καθώς πολλές ιστοσελίδες ταξινομούνται στις 1ες σελίδες του Google μόνο και μόνο επειδή οι φωτογραφίες που έχουν ακολουθούν τις προϋποθέσεις αυτές.

Λεπτομέρειες

Κατηγορίαinternet-marketing
Ημερομηνία 27/10/2015
Από G.F.

Tags

internet-marketing, seo,