google.jpg

Βάλε με στην 1η σελίδα στο Google

Το θέμα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο και ειδικότερα στις μηχανές αναζήτησης δεν είναι άλλο από την τοποθέτηση των Ιστοσελίδων στην Πρώτη θέση ή τουλάχιστον στην 1η Σελίδα μέσα από την Αναζήτηση.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσέξουμε δύο Πυλώνες. Ο πρώτος είναι η Επισκεψιμότητα και ο δεύτερος είναι η Yψηλότερη κατάταξη που θέλουμε να έχει η ιστοσελίδα μας. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα δύο αυτά σημαντικά σημεία για να δώσουμε σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν ή να προσλάβουν έναν Internet Marketer, πληροφορίες για το τι είναι και τι προσφέρουν.

Η υψηλότερη θέση στις Μηχανές Αναζήτησης

Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε την ιστοσελίδα μας, δηλαδή να βάλουμε στην κάθε σελίδα της τις κατάλληλες λέξεις ή φράσεις κλειδιά. Προσοχή, διαφορετικές σε κάθε μία. Μέσα από την σωστή τοποθέτηση δεν θα αργήσει σιγά, σιγά με τον χρόνο και με τη βοήθεια κάποιου που γνωρίζει από Internet Marketing, να βρεθεί η ιστοσελίδα σας στην 1η Σελίδα στο Google σε μια από τις λέξεις κλειδιά που εσείς θέλετε.

Σημαντικό εργαλείο σε αυτήν την φάση είναι η Τοποθέτηση των Backlinks σε Ιστοσελίδες με μεγάλο PageRank. Βέβαια μην επιχειρήσετε με κανέναν τρόπο να βάλετε το link σας σε κάποια σελίδα που δεν έχει καμία σχέση με τα προϊόντα ή τις Υπηρεσίες που πουλάτε, καθώς υπάρχει σημαντικός κίνδυνος από την Google να σας κάνει ban την ιστοσελίδα, μιας και θέλει να υπάρχει πλήρης αρμονία και τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες να έχουνε πλήρη σχέση μεταξύ τους.

Για αυτό το λόγο επιλέξτε σωστά να τοποθετήσετε το Link της Ιστοσελίδας. Βέβαια πολύ ενδιαφερόμενοι μπερδεύουν την Επίτευξη της 1ης Σελίδας με τον Μεγάλο αριθμό Επισκεπτών, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί καθώς το τελευταίο απαιτεί Προώθηση. Έτσι αφού βάλουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά μέσα στην Ιστοσελίδα μας, με τα κατάλληλα εργαλεία, θα φτάσουμε και στην 1η Σελίδα των Μηχανών Αναζήτησης.

Πως θα αποκτήσεις Επισκεψιμότητα

Αφού λοιπόν καταφέρουμε να φτάσουμε στην 1η Σελίδα ή ακόμη και στην 1η θέση στις Μηχανές Αναζήτησης τότε θα πρέπει να ξεκινήσουμε και την προώθηση της, μιας και από μόνη της η Ιστοσελίδα δεν μπορεί να πουλήσει το προϊόν ή τις υπηρεσίες της.
Σημαντικοί αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια είναι εργαλεία που σίγουρα όλοι σας μπορείτε να χρησιμοποιήστε. Πρωτίστως με ένα Blog, είτε σε κάποια έτοιμη Πλατφόρμα είτε μέσα από ένα site Web.2, μπορείτε να ενημερώνετε καθημερινά τους πελάτες σας για τα προϊόντα σας, τις υπηρεσίες σας αλλά και όλα τα νέα γύρω από το site σας.

Επίσης μπορείτε να τα προωθήσετε μέσα από τους Διαδικτυακούς Καταλόγους ή αλλιώς Directories. Άλλος τρόπος είναι να αναζητήσετε Επισκεψιμότητα και μέσα από τα Forums που έχουνε σχέση με αυτό που πουλάτε.

Και τέλος τα Social Media, ίσως ένα από τα πιο ισχυρά όπλα των ημερών μας, όπου με σωστή και συνετή χρήση μπορείτε να κάνετε θαύμα στις Πωλήσεις σας αλλά και στην επίσκεψιμότητα.

Λεπτομέρειες

Κατηγορίαinternet-marketing
Ημερομηνία 26/10/2015
Από G.F.

Tags

Backlinks, Facebook, SEO, Social Media, Twitter, Δωρεάν Επισκεψιμότητα